ŞANLIURFA / HALFETİ - Kınık Mevlana Ortaokulu

Kınık Mevlana Ortaokulu

Kınık Mahallesi, Kınık Sokak No 126 HALFETİ/ŞANLIURFA
Vizyon
Türk milli eğitim sistemi içinde oluşturulacak özgün farklılıklara kurum içinde ve görev alanında “bilgi çağının” gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla, eğitim bölgemizde eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak okulumuzdaki eğitim-öğretim hizmetlerini bilimsel esaslara, işbirliğine dayalı; akılcı olarak geliştirilmesi ve yetiştirilmesi; eğitim bilimindeki çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip ederek öğrencilerimizin Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesi bulunan, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milliyetini milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
Kalorifer (Katı Yakıt)
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
4 - dairelik 2+1 oturumlu lojman okul kaloriferi ile ısınmaktadır.
Şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi yoktur.